Kara Büyüleri Kimler Yaptırır?

Soru

Büyülerin en güçlükleri kara büyülerdir. Bu büyüleri farklı amaçlar ile insanlar kullanmaktadırlar. Evinizde huzurlu var ise ve eşiniz farklı davranışlar sergilemeye başladıysa kara büyü olabilir. Uzun süredir evimde huzursuzluk var sebebi nedir? Diye merak edenler üzerlerinde büyü olup olmadığına baktırabilirler. Kara büyüleri kimler yaptırır? Denildiğinde bu tarz güçlü büyüleri ancak bu büyünün etkilerini bilen kişiler yaptırabilir. Kara Büyü nedir, etkileri nedir merak edenler in bu büyü gücü çok büyüktür. Tek bir amaç için de kullanılmaz. Yapım şekli kullanım amacına göre farklılık gösterir. Çoğu aşk büyüsü kara büyülerdendir. Fakat bu tarz güçlü büyüleri yaptırırken çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Büyünün gücü çok büyük olduğu için etkileri de büyük olacaktır. Bu yüzden çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Mutlaka medyuma gidip büyüyü yaptırmanız gerekmektedir. Siz kendiniz bu büyü yöntemini uygulamamalısınız. Aksi taktirde büyü gücü sizi de etkilemeye başlar ve farkında olmadan sizi de içine çekecektir. Bu yüzden medyuma gitmeyi tercih etmelisiniz.

Kara Büyülerin Yapımı

Kara Büyülerin Yapımı için medyuma gittiğiniz de büyü amacına göre bir uygulama yapılmaktadır. Büyü aşk için yapılacak ise üç harflilerin yardımı ile bir muska yazılır ve bu şekilde kişi üzerinde etkili olması sağlanacaktır. Büyü kısa zaman içerisinde kişi üzerinde etkilerini göstermeye başlar. Kişi artık size karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak ve kısa zamanda size olan duygularını açacaktır. Eğer kara büyü ayrılık için yapılacak ise de kişilerin özel eşyaları üzerine büyü Yapılır. Bu büyü çok güçlü olduğu için en mutlu çiftler üzerinde bile etkili olacaktır. Çok kısa zamanda çiftlerin ayrılmasını sağlayabilirsiniz. Büyü ne amaçla uygulanırsa uygulansın sonuçlarını göreceksinizdir. Kara büyüleri kimler yaptırır? Denildiğinde bu büyüyü mutlaka medyum un yapması şarttır. Üç harfliler kullanılarak yapılan bu büyüde bu varlıkların musallat olması gibi olaylar ile çok sık karşılaşılmaktadır. Bu yüzden çok dikkatli olmalısınız. Kendiniz büyüyü yapmaya kalkmamalısınız.

Kara Büyülerin Tesir Gücü Nedir?

Kara büyüler çok eski zamanlarda bile uygulansa bir büyü türü olduğu için çok güçlüdür. Tesiri de büyü gücü ile doğru orantılıdır. Bu yüzden uzun süreli olarak kişiler üzerinde büyünün etkisi sürecektir. Fakat büyü ne kadar güçlü olursa olsun bir gün bu tesiri sona erecektir. Bu yüzden mutlaka büyünün belli bir zaman geçtikten sonra kontrol edilip tesir süresi bitmeden önce yeniletilmesi gerekmektedir. Ancak bu şekilde büyü yöntemi yeniletildikten kişiler üzerindeki etkisi devam edecektir. Büyü etkisi sürdüğü sürece  amacınıza ulaşacaksınızdır. Kara büyüleri kimler yaptırır? Bu büyüleri yaptıracak kişiler tesir süresine dikkat etmeliler ve süre sona ermeden önce büyünün yeniletilmesini sağlamalılardır. Büyü yeniletilmez ise kişiler eski davranışlarına ve hayatlarına kaldıkları yerden devam edeceklerdir. Bu yüzden mutlaka büyü tesir süresine dikkat edilmesi gerekir.

Kara Büyüler Nasıl Bozulur?

Bu Büyülerin bozulması oldukça zor ve zaman almaktadır. Bu yüzden çok dikkatli olmalısınız ve büyüyü siz bozmaya kalkmamalısınız. Büyü bozulması için medyuma gitmelisiniz. Medyuma gittiğiniz de büyü bozulması için üç harflilerin gücü kullanılır. Bu şekilde varlıkların yardımı, ile büyü etkisi kişiler üzerinden kaldırılacaktır. Büyü etkisi kalktıktan, sonra kişiler hiç bir şey yokmuş gibi yaşamaya devam edeceklerdir. Aynı zamanda hiç bir şekilde kişiler üzerlerinde büyü olup olmadığını da anlamayacaklardır. Bu şekilde Kars Büyülerin etkileri Bozulur ve her şey eskisi gibi normale dönecektir. Büyü bozulduktan sonra kimse bu konu ile ilgili bir şey hatırlamayacaktır.

0
beyaz 4 sene 0 Cevap 176 görüntülenme 0

Soruya Cevap Ver

Araştır
Araştır