Tesiri En Kuvvetli Ayrılık Büyüsü Hangisi

Soru

Büyüler çok fazla çeşitte olup hepsinin yapım şekli birbirinden farklıdır. Yapım şekillerine göre Büyülerin gücü ve tesir süreleri de farklılık göstermektedir. Bu yüzden Büyülerin yapım şekli çok önemlidir. Tesiri en Kuvvetli Ayrılık Büyüsü hangisi denildiğinde bu büyü domuz yağı Büyüsüdür. Domuz yağı Büyüsü en Kuvvetli Ayrılık Büyüsü olup uzun süreli olarak etkisini kişiler üzerinde göstermektedir. Bu büyüyü uygulandıktan sonra rahatlıkla kısa süre içerisinde amacınıza ulaşacaksınızdır. Bu büyünün gücü çok etkili olduğu için belli bir süre sonra sizi de sarabilir. Bu yüzden büyüyü kendiniz uygulamaya kalkmamalısınız. Mutlaka medyuma giderek büyünün yapılmasını sağlamalısınız.

Tesirli En Kuvvetli Ayrılık Büyüsü Nasıl Yapılır

Bu büyünün uygulanması için medyuma gittiğinizde domuz yağı kullanılmaktadır. Domuz yağı çok güçlü olduğu için ayrılık Büyülerin de genelde bu malzeme tercih edilmektedir. Ayrılık Büyüsü yapılması için bu domuz yağı üzerine büyülü sözcükler okunur ve kişilerin evinde bir yere bu yağın mutlaka sürülmesi gerekmektedir. Ancak bu şekilde büyü tesirini kişiler üzerinde gösterecektir. Tesiri en Kuvvetli Ayrılık Büyüsü hangisi denildiğinde domuz yağı Büyüsü bu şekilde yapılmaktadır. Büyü yapıldıktan sonra kısa zamanda kişiler birbirlerinden ayrılma kararı alacaklardır.

Tesirli En Kuvvetli Ayrılık Büyüsü Etkisi Ne Kadardır

Tesiri en Kuvvetli Ayrılık Büyüsü yapıldıktan sonra bir ay kadar etkileri kişi üzerinde sürmektedir. Bu büyünün gücü büyük olsa da mutlaka belli bir süre sonra tesirinin yeniletilmesi gerekmektedir. Tesiri en Kuvvetli Ayrılık Büyüsü tesiri yeniletilmesi için tekrar medyuma gitmeniz gerekir. Medyum büyüyü gene en başından yapar ve kişiler üzerinde etkisi devam edecektir. Bu şekilde büyü yeniletildiği de gene kişiler birbirlerinden nefret edecek ve ayılacaklardır. Fakat mutlaka büyünün tesir süresi bitmeden önce yeniletilmesine önem vermeniz gerekmektedir. Aksi taktirde kişiler büyünün etkisi altından çıkacakları için olup bitenin farkına varacaklardır. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için mutlaka büyünün tesir süresine önem vermeniz gerekmektedir. Büyü tesir süresi çok önemlidir. Ne kadar uzunca süre kişiler üzerinde bu süre devam eder ise kişiler büyünün etkisi altında o kadar uzun süre kalacaklardır.

0
elmas 5 sene 0 Cevap 169 görüntülenme 0

Soruya Cevap Ver

Araştır
Araştır